Zit je op het moment zonder werk thuis? Dan hebben we goed nieuws, want PostNL is op zoek naar heel veel nieuwe mensen. De verwachting is namelijk dat ze het de komende periode erg druk gaan krijgen door de coronacrisis. Steeds meer mensen blijven thuis en bestellen alles wat ze nodig hebben online. Het ideale moment om te starten met je loopbaan bij PostNL. PostNL zoekt niet alleen pakketbezorgers (waarvoor een rijbewijs nodig is) maar is ook druk op zoek naar postsorteerders en ouderwetse brievenbezorgers.

Welke vacatures heeft PostNL?

PostNL is op dit moment op zoek naar heel veel nieuwe medewerker. Dat biedt kansen voor werkzoekenden. Ook als student liggen er mooie kansen om aan de slag te gaan bij PostNL. Het zijn vaak leuke en afwisselende functies. Om je een idee te geven van de vacatures die er op dit moment open staan bij PostNL hebben we er een aantal op een rijtje gezet, namelijk:

Postbezorger op scooter

Postbezorger op de scooter is de ideale baan als je houdt van vrijheid en snelheid! Het is een bijbaan van gemiddeld zo’n 12 uur per week. Dit kan natuurlijk meer uren worden wanneer je er voor kiest om in meer wijken te gaan bezorgen. Zolang de post maar tussen 11.00 en 18.00 uur bezorgd is.

Postbezorger

Lijkt het bezorgen van de post op de ouderwetse manier je leuk? PostNL is eigenlijk altijd wel op zoek naar postbezorgers te voet of op de fiets. Het aantal uren dat je kunt werken hangt af van de wijkgrootte en het aantal gebieden waar je wilt gaan bezorgen. Ook hiervoor geldt weer dat de post tussen 11.00 uur en 18.00 uur bezorgd moet zijn.

Postvoorbereider

Als postvoorbereider moet je geordend zijn en graag willen werken in een team. Het is dus niet zoals postbezorger dat je alleen door de wijken loopt. Als postvoorbereider ga je aan de slag in een sorteercentrum. Je moet wel vroeg op willen staan, want het werk als postvoorbereider gebeurt tussen 05.00 en 09.00 uur. Hierdoor is deze functie wel prima te combineren met dat van postbezorger.

Naast deze functies kan je bij PostNL ook aan de slag als pakketbezorger, zaterdagbezorger en chauffeur. Alles bij elkaar zijn er een hoop verschillende functies. Wij kunnen ons dan ook niet voorstellen dat er niet een leuke afwisselende baan voor je bij zit. Check vandaag nog het aanbod van PostNL en solliciteer!

Vacaturesites
Tempo-Team> Vacatures bekijken
Randstad> Vacatures bekijken
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.