Ben je al een tijdje op zoek naar het ideale bijbaantje? Wil het maar niet lukken om iets te vinden wat bij je past? Dan helpen wij je graag op weg met de beste tips om werk te zoeken, zodat ook jij snel aan de slag kunt.

Onze 5 tips om snel passend werk te vinden
  1. Maak een overzicht van je wensen. Schrijf eens op waar je bijbaan aan moet voldoen, welk soort bedrijf en in welke regio je wilt gaan werken. Dit maakt je zoektocht een stuk overzichtelijker.
  2. Laat iedereen weten dat je op zoek bent naar werk! De meeste mensen vinden hun werk via iemand anders, netwerken heet dat. Laat op je socials weten dat je op zoek bent naar werk en wie weet heb je mazzel en komt leuk studentenwerk zo binnen in een comment.
  3. Ga eens langs of bel ze op. Heb je een bedrijf in de buurt waar je graag zou willen werken? Trek dan eens de stoute schoenen aan en ga onaangekondigd langs en vraag of ze nog vacatures hebben. Wie niet waagt wie niet wint.
  4. Schrijf een sollicitatiebrief en CV. Met een goed geschreven sollicitatiebrief weet je zeker dat je opvalt. Daarnaast is een CV maken natuurlijk onmisbaar.
  5. Ga online solliciteren. Er zijn veel vacaturewebsites te vinden waar je online kunt solliciteren. Om je wat op weg te helpen hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.
Vacaturesites
Tempo-Team> Vacatures bekijken
Randstad> Vacatures bekijken
Youbahn> Vacatures bekijken
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.