Je denkt er vast niet over na en voor veel studenten is het een ver van hun bed show. Toch is het belangrijk om er eens over na te denken, want dood gaan is best een dure grap en je wilt niet je nabestaanden opzadelen met die hoge kosten. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de kosten van je uitvaart te gaan sparen, maar voor veel studenten met een klein studentenbudget is dit geen optie. Juist daarom is het zo belangrijk om na te denken over een uitvaartverzekering. Daarnaast heeft het al jong afsluiten van een uitvaartverzekering zo zijn voordelen, de premie is namelijk nog niet zo hoog.

Uitvaartverzekering
Monuta> Meer informatie
Studentenuitvaartverzekering.nl> Meer informatie
Wat kost een uitvaartverzekering voor studenten?

Er zijn helaas geen speciale uitvaartverzekeringen voor studenten. Toch is het voordeliger om al jong een uitvaartverzekering af te sluiten. De premie nu en de rest van je leven is een stuk lager dan wanneer je op oudere leeftijd een uitvaartverzekering afsluit. Gemiddeld kost een uitvaartverzekering nog geen 10 euro per maand. Daarmee ben je verzekerd voor een bedrag van ongeveer 8500 euro. Een uitvaart kost in Nederland gemiddeld zo’n 7500 euro, met een premie van rond de 10 euro zit je dus goed. Je bepaalt natuurlijk zelf voor welk soort pakket en welke bijbehorende voorwaarden je kiest. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een (deels) vrij te besteden bedrag i.p.v. een compleet pakket. Het is zoals bij elke verzekering ook bij een uitvaartverzekering verstandig de premies en voorwaarden te vergelijken, ons overzicht kan je daarbij helpen.

Nog geen 18 jaar oud?

Ben je nog geen 18 jaar oud? Wacht dan nog even met het afsluiten van een uitvaartverzekering. De kans is namelijk groot dat je nog gratis bent bijgeschreven bij de uitvaartverzekering van je ouders. Ben je al 18 jaar of ouder? Dan sluit je eenvoudig zelf een uitvaartverzekering af.

Uitvaartverzekering
Monuta> Meer informatie
Studentenuitvaartverzekering.nl> Meer informatie
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.