Zonder dat je het weet ligt er misschien wel een goudmijntje onder je bed of in je kast, want je oude studieboeken kunnen best nog wel eens wat waard zijn. Daarnaast is het verkopen van je oude studieboeken tegenwoordig helemaal niet meer zo ingewikkeld. Je hoeft er geen ingewikkelde marktplaatsadvertenties voor aan te maken en mensen thuis te ontvangen. Het kan namelijk allemaal veel eenvoudiger, verkoop je studieboeken aan Studystore!

Studieboeken verkopen aan Studystore, zo werkt het:
  • Ga naar de website van Studystore en vul de waardechecker in
  • Vul de artikelnummers (ISBN) in van de boeken die je wilt verkopen
  • Zie vervolgens direct hoeveel je oude studieboeken nog waard zijn

Je hoeft dus niet te wachten op biedingen via bijvoorbeeld Marktplaats om erachter te komen wat je boeken waard zijn. Met de handige waardechecker van Studystore ben je er in een paar minuten achter wat je oude studieboeken waard zijn. Komt er uit de waardechecker uit dat je oude studieboeken geld waard zijn dan kan je ze direct verkopen aan Studystore en kosteloos naar ze opsturen. Wat ook een optie is dat je ze na verkoop inlevert bij een van de vele inleverpunten van Studystore. Kom je erachter dat je oude studieboeken volgens de waardechecker niks waard zijn? Probeer het dan later nog een keer, want de waarde wordt bepaald op basis van vraag en aanbod. Het kan dus zijn dat over een paar weken je studieboeken toch wat waard zijn.

Benieuwd wat je oude studieboeken nou precies waard zijn? Vul dan snel de waardechecker in op de website van Studystore.

Ga naar de waardechecker van Studystore

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.