Condooms, vroeg of laat heeft iedereen ze nodig. Waarom het veiliger is om seks te hebben met condoom hoeven we je natuurlijk al lang niet meer uit te leggen. Dat heeft je biologieleraar vast al uitgelegd op de middelbare school. Wat we je nog wel kunnen vertellen is hoe je tegenwoordig aan condooms kunt komen.

Webwinkels
Condoom.nl> Naar webshop
Willie.nl> Naar webshop
Condooms kopen doe je zo!

Een optie om condooms te kopen is door naar de supermarkt of drogist te gaan. Je hebt ze vast wel eens zien liggen, opzichtig bij de kassa. Voor veel jongeren voelt het daarom een beetje akward om aan de kassière te vragen naar condooms. Het idee dat de hele rij wachtende klanten achter je mee luistert en dus weet van je plannen voelt natuurlijk niet heel relaxt.

Gelukkig kan je tegenwoordig online condooms bestellen. Wel zo handig, want dat voorkomt ongemakkelijke situaties in de winkel. Daarnaast worden je online bestelde condooms altijd anoniem verstuurd en geleverd via pakketpost. Sommige verkopers zorgen er zelfs voor dat je moet tekenen voor ontvangst. Dit voorkomt dat je bestelling niet bij de buren terecht kan komen, wat dan weer kan zorgen voor ongemakkelijke situaties.

Het meest verstandige is dat je een passend pakje condooms altijd in huis of op zak hebt. Zodat je nooit zonder komt te zitten en altijd veilig bent. Daarnaast hoeft het niet alleen iets voor jongens te zijn, ook meisjes doen er goed aan om condooms (voor het geval dat) op voorraad te hebben. Hieronder vind je een aantal websites die online condooms verkopen en je bestelling anoniem opsturen.

Webwinkels
Condoom.nl> Naar webshop
Willie.nl> Naar webshop
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.