Het is zover, de eerste studentenhuisvester stopt met de lange wachtlijsten voor een kamer of woning en start met het verloten van hun aanbod. Pech dus als je al even in de wachtrij staat of erger nog als je bijna aan de beurt was, maar voor nieuwe kamerzoekenden is het goed nieuws.

Gemiddeld staan studenten zo’n 5 jaar in de wachtrij om in aanmerking te komen voor een studentenkamer of huurhuisje. Wat er op neerkomt dat veel studenten al klaar zijn met studeren nog voordat ze op kamers zijn gegaan. Verhuurder SSH& vindt het ouderwets en gaat zijn woningaanbod vanaf nu verloten onder studenten.

Hoe kan je mee loten voor een studentenkamer?

SSH& verhuurt kamers en woningen in Nijmegen en Arnhem. Ben je dus op zoek naar een kamer in deze regio dan kan je meeloten voor een studentenkamer of huurhuisje. Om mee te kunnen loten hoef je dus niet al jaren ingeschreven te staan. Aanmelden kan vandaag nog om van de week al kans te maken op één van de 50 kamers die ze gaan verloten.

Het is wel zuur voor de studenten die al even in de wachtrij stonden voor een studentenkamer of huurhuisje. Toch biedt het ook weer kansen voor studenten die acuut een eigen plekje zoeken. Heb je geen zin om mee te loten of ben je gewoon benieuwd naar het huidige aanbod aan studentenkamers en woningen? Meld je dan aan bij verschillende kamersites en bekijk het aanbod!

KamersitesStart je zoektocht
Huurzone.nl> Kamer zoeken
Esteon> Kamer zoeken
Huurstunt> Kamer zoeken
Direct Wonen> Kamer zoeken
Kamerstudenten.nl> Kamer zoeken
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.