Je hebt ze vast nog wel ergens liggen, oude studieboeken. Zonder dat je het weet ligt er misschien wel een klein goudmijntje onder je bed of onderin je kledingkast. Je oude studieboeken kunnen namelijk nog flink wat waard zijn. Laat je oude studieboeken niet verstoffen en verkoop ze vandaag nog. Het is makkelijker dan je denkt.

Studieboeken verkopen

Waar je voorheen je studieboeken één voor één op Marktplaats moest zetten of als set te koop aanbood op school hoeft dit tegenwoordig niet meer. Je kunt er namelijk eenvoudig achterkomen wat je studieboeken nog waard zijn door het serienummer in te vullen in de waardechecker van Studystore. Het wachten tot je advertentie gezien wordt op Marktplaats door die ene koper is dus verleden tijd. Wacht niet langer en check direct of jouw oude studieboeken geld waard zijn!

Verkoop je boeken aan StudyStore

Zo werkt het verkopen van je studieboeken aan StudyStore

Het grote voordeel is dat verkopen aan StudyStore niet alleen eenvoudig is maar ook snel geld oplevert. Zijn je studieboeken geld waard en gaan ze akkoord met de koop? Dan ontvang je binnen 7 dagen het geld op je rekening, snel verdiend dus. Zo werkt het verkopen van je studieboeken aan StudyStore:

  1. Ga naar de website van StudyStore en klik op boeken verkopen
  2. Vul de artikelnummers (ISBN) in van de boeken die je wilt verkopen
  3. Je ziet direct wat je boeken nog waard zijn
  4. Stuur je studieboeken kosteloos op
  5. Wacht op het mailtje dat je boeken zijn geaccepteerd
  6. Binnen 7 dagen staat het geld op je rekening!

Direct zien wat je studieboeken nog waard zijn en binnen 7 dagen het geld op je rekening. Niks staat je nog in de weg om je oude studieboeken te gaan verkopen!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.