Geld bijverdienen door het invullen van vragenlijsten wordt onder studenten steeds populairder, maar hoe werkt het eigenlijk?

Het zit zo: Belangrijke bedrijven als Google, Samsung, Vodafone, Nike en Red Bull besteden ieder jaar opnieuw veel geld aan het ontwikkelen van producten. De mening van gebruikers en toekomstige klanten is daarbij voor de bedrijven heel erg belangrijk, eigenlijk zelfs onmisbaar. Vandaar dat bedrijven hun gebruikers en toekomstige klanten betalen voor het invullen van vragenlijstjes (enquêtes). Bedrijven en merken kunnen je mening vragen over bijvoorbeeld televisieprogramma’s, hun nieuwe producten, websites, opleiding, frisdranken en ga zo maar door.

Hoeveel geld kun je verdienen als panellid?

Om in aanmerking te komen voor het invullen van enquêtes moet je jezelf eerst aanmelden bij één of meerdere consumentenpanel. Zij regelen de communicatie tussen de bedrijven en jou als klant/panellid en zorgen ervoor dat je enquêtes kunt gaan invullen. Het leuke aan het invullen van enquêtes en het geven van je mening is dat het iets oplevert. Hieronder hebben we een overzicht voor je gemaakt van betrouwbare consumentenpanels die soms wel tot €10,- betalen per ingevulde enquête. De gemiddelde vergoeding per enquête ligt echter wel wat lager. Het inschrijven is geheel gratis en verplicht je tot helemaal niks, goed om te weten!

Enquêtebureaus Aanmelden
NMO Multimedia Panel> Word panellid
PanelClix> Word panellid
GfK Panel> Word panellid
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.