Alle premies zijn bekend gemaakt door de zorgverzekeraars en dat betekent dat we kunnen gaan wisselen van zorgverzekering. Overstappen van zorgverzekering kan 1x per jaar in de periode van 12 november tot 31 december. De zorgverzekeraars hebben hun pakketten voor het aankomende jaar weer flink aangepast en dat kan betekenen dat je huidige zorgverzekering niet meer bij jouw situatie past. Daarom is het belangrijk om elk jaar te controleren of jij en je zorgverzekering nog steeds een match zijn. Dit doe je door je huidige zorgverzekering te vergelijken met de meest gekozen zorgverzekeringen onder jongeren en studenten. Om het je allemaal nog makkelijker te maken hebben wij de meest gekozen zorgverzekeringen voor studenten hieronder op een rijtje gezet.

ZorgverzekeringPremie
ZieZo€ 109,25> Meer informatie
Ditzo€ 109,85> Meer informatie
De Friesland€ 113,00> Meer informatie
Besured€ 114,85> Meer informatie
Jaaah€ 115,00> Meer informatie
Waarom overstappen van zorgverzekering?

Er zijn veel verschillende redenen te bedenken waarom het verstandig is om je huidige zorgverzekering eens goed tegen het licht te houden.

  1. Zorgverzekeraars veranderen elk jaar hun pakketten, hierdoor kan het zo zijn dat er zorg uit is gehaald die jij nodig gaat hebben.
  2. Premies veranderen elk jaar. Misschien is jouw zorgverzekering wel niet meer de voordeligste optie?
  3. Als jouw persoonlijke situatie is veranderd, omdat je bijvoorbeeld ziek bent geworden of een kinderwens hebt het aankomende jaar? Je hebt dan extra zorg nodig die bij je huidige zorgverzekering misschien wel niet gedekt is.

Wacht dan ook niet langer en vergelijk vandaag nog je huidige zorgverzekering. Controleer of je zorgverzekering nog bij je past of check even of je met dezelfde dekking niet ergens anders goedkoper uit bent. Een overstap is zo geregeld en je nieuwe zorgverzekering zegt je oude voor je op. Wel zo relaxt!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.