Je hebt vast wel eens van spaarprogramma’s gehoord waarmee je geld kunt verdienen. Het is niet veel, maar alle beetjes helpen voor studenten met een klein budget. Daarom leggen we je hieronder uit hoe deze spaarprogramma’s precies werken en hoe je zoveel mogelijk geld kunt gaan verdienen.

Spaarprogramma'sAanmeldbonus
EuroClix€ 1,95> Gratis aanmelden
SpaarActief€ 1,00> Gratis aanmelden
GekkenGoud€ 1,00> Gratis aanmelden
DoublePoints€ 1,00> Gratis aanmelden
Cashback op al je online aankopen of verdienen door het lezen van e-mails?

Er zijn eigenlijk twee manieren hoe je geld kunt verdienen bij spaarprogramma’s, namelijk door hun e-mails te lezen en zo nodig te klikken en online shoppen via een link die je vindt binnen de spaarprogramma’s. Vooral dat laatste kan erg lucratief zijn. Want wanneer je toch al iets wilde bestellen bij bijvoorbeeld AliExpress of thuisbezorgd.nl en je doet dat voortaan via een link binnen het spaarprogramma dan krijg je tot wel 4,5% van je aankoopbedrag terug. Het is een kleine moeite om de link aan te klikken binnen het spaarprogramma als je toch al iets wilde bestellen en het levert je direct een cashback op.

Daarnaast kan je ook binnen de verschillende spaarprogramma’s bijverdienen door mee te doen aan marktonderzoeken, het overstappen van energieleverancier en het lid maken van je vrienden. De verdiensten voor het lid maken van je vrienden liggen rond de 1,50 euro en het meedoen aan enquêtes levert je soms meer dan 5 euro op!

Hoe werken online spaarprogramma’s?

Online spaarprogramma’s verdienen hun geld door consumenten klant te maken bij een winkel. Een gedeelte van deze winst betalen de spaarprogramma’s vervolgens weer aan jou en zo verdien ook jij een extra zakcentje aan al je online aankopen. Het is voor winkels een soort van reclame waarvoor ze commissie betalen en je zou wel gek zijn als je hier niet in mee wilt delen. Benieuwd bij welke winkels je cashback kunt krijgen? Meld je dan aan bij één of meerdere spaarprogramma’s en start vandaag nog met bijverdienen.

De voordelen van online spaarprogramma’s

Het grootste voordeel van online spaarprogramma’s is dat je geld kunt verdienen met het beantwoorden van vragen en cashback kunt krijgen op al je online aankopen. Er zijn verschillende manieren hoe je geld kunt verdienen met spaarprogramma’s. Het is dus helemaal aan jezelf hoe je aan de slag wilt met het bijverdienen via spaarprogramma’s. Het aanmelden bij de spaarprogramma’s is gratis en verplicht je tot helemaal niks. Ook het afmelden is zo gedaan en je zit vervolgens nergens aan vast.

Spaarprogramma'sAanmeldbonus
EuroClix€ 1,95> Gratis aanmelden
SpaarActief€ 1,00> Gratis aanmelden
GekkenGoud€ 1,00> Gratis aanmelden
DoublePoints€ 1,00> Gratis aanmelden

De nadelen van online spaarprogramma’s

Er is één nadeel te noemen aan de online spaarprogramma’s en dat is de hoeveelheid e-mails die ze je kunnen gaan sturen. Het ligt een beetje aan je vooraf opgegeven interesse, maar dit kan oplopen tot 8 e-mailberichten per dag. Vind je dit vervelend en zit je er niet op te wachten? Dan kan je er voor kiezen om deze e-mails niet meer te ontvangen. Je kunt dit namelijk eenvoudig uitzetten binnen je account. Er zijn naast het verdienen door te klikken op e-mails nog voldoende andere manieren om geld te verdienen met spaarprogramma’s.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.