Bux Zero is een nieuwe broker waar je aandelen kunt kopen en verkopen op een eenvoudige manier. Bux Zero is gratis en dit heeft als groot voordeel tegenover de andere partijen dat je geen geld kwijt bent aan het inkopen en verkopen van je aandelen. Je kunt met een klein budget op deze manier dan ook goed kennis maken met het fenomeen beleggen. Daarnaast krijg je na je eerste gekochte aandeel een gratis aandeel cadeau (t.w.v. max 100 euro). Het beste moet nog komen, want voor iedere vriend die je uitnodigt en ook start met beleggen via Bux Zero levert je nogmaals een gratis aandeel op. Met Bux Zero is het dus mogelijk om met een klein startbudget en wat vrienden een grote belegger te worden!

Start met beleggen en pak dat gratis aandeel

Bij Bux Zero kan je beleggen in zowel Nederlandse als Amerikaanse aandelen. Het is dan ook helemaal aan jou of je eerste aandeel in Nike is of toch het Nederlandse ING. Daarnaast is het ook mogelijk om te handelen in Duitse aandelen. Aandelen zijn er in de Bux Zero app in alle soorten en maten, je kunt al een aandeel kopen voor nog geen 3 euro. Begin als startend belegger dan ook met een klein bedrag, belleggen kent risico’s je kunt je inleg verliezen.

Aanmelden doe je via de Bux Zero app en is snel geregeld. Met je identiteitsbewijs bij de hand ben je in nog geen 10 minuten klaar. Het handelen in aandelen via de app is erg overzichtelijk en zeker voor een beginner goed te doen. Nadat je jezelf hebt aangemeld en je eerste aandeel hebt gekocht ontvang je dezelfde dag nog je gratis aandeel.

Start vandaag nog met beleggen en meld je aan bij Bux Zero.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.